2015. június 6., szombat

Ismerkedés egy DSLR géppel


Első, néhány mondatban meg kell jegyeznem, hogy itt mindössze az általam készített képek fognak szerepelni. Jó, meg pár adat és leírás a fotóról, beállításokról, s a többi szösszenet.
Mindezt csak azért, mert szeretek fotózni, sok-sok érdekes pillanat örökíthető meg, hála a technikának, aminek a neve: Canon EOS-1200D (<<-  pixinfo.hu, tesztoldalára irányít)

Nem egész három hete vásároltam a fényképezőt, jelenleg még ismerkedem vele, de már pár ”lövésen” túl vagyunk. Jut eszembe, ha már olvasgatsz és említettem... Facebook-ra felkerülnek a képek. Hova máshova, mi? :D Mondjuk még a Pinterest és a Panoramio.com oldalra is. Hoopá. Ilyen is van, bezonyám. élet a Facebook-on túl. Najó, azért annyira nem vészes a helyzet...

Tehát kedves Látogató! Alábbi linkeken lehet körülnézni, kritizálni, ”váózni” - erre mondjuk még várnom kell, meg sokat gyakorolni.


Figyelmed előre is megköszönöm, s megnyugtatlak, túl sokat nem fogsz olvasni, inkább csak nézelődni. Legalábbis remélem, mert ugye kertes háznál unatkozni nem lehet. Vagyis de.
Ha full beton az egész telek :D

Végezetül és köszönetképpen egy egészen friss, alig két órával ezelőtti fotó.

1/320; F4.5; ISO 400

Egyelőre ennyi lesz, tán még érkezik bejegyzés, mert mint említettem, nem szoktam unatkozni ;)

Köszi szépen még egyszer, hogy benéztél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése