2015. június 6., szombat

Két nap, két éjjel

Nekünk gondolkodás, találgatás, neki küzdelem a kijutásért.
A terasz lécei alá jutott be valahogy és próbált kijutni a mennyezeti lambéria 2 mm-s résén. Brutális kitartással és erővel recsegett, ropogott, feszített...
Most volt idő megnézni, mi akarja lebontani a teraszt.
Íme:
Pinterest: https://www.pinterest.com/pin/328833210269789798/
f1/60s; 105mm; ISO 200



Amikor eljut az ember sétálni

Van az úgy, de tényleg, s biztos vagyok benne, hogy veled is előfordult már.... Tudod, mikor felkelsz egy hétvégi napon és mondjuk nem dolgozni mész, hanem a konyhába kávét főzni. Majd leülsz, elkortyolod, belegondolsz mi vár rád a mai nap, mit kéne tenni, megcsinálni. Elhatározás van, munka van, de, hogy felállj és neki is fogj?! Nahh, ahhoz erőd sincs. Ugye, hogy ugye? Tudod is miről beszélek. Hasonlóan voltam mai is, de kora este a 18-as órákban - jól látod, 24 órás időformátum, ami este hat órát jelent :D - írt egy kedves ismerős: Menjünk sétálni. okéjóvan, menjünk :)
Masina a nyakba, akkumulátor tele, kártya üresen.

Persze, egyből ránk is köszöntek az út széléről:
Pinterest: https://www.pinterest.com/pin/328833210269794505/
1/1000s; 109mm, ISO 800



Ismerkedés egy DSLR géppel


Első, néhány mondatban meg kell jegyeznem, hogy itt mindössze az általam készített képek fognak szerepelni. Jó, meg pár adat és leírás a fotóról, beállításokról, s a többi szösszenet.
Mindezt csak azért, mert szeretek fotózni, sok-sok érdekes pillanat örökíthető meg, hála a technikának, aminek a neve: Canon EOS-1200D (<<-  pixinfo.hu, tesztoldalára irányít)

Nem egész három hete vásároltam a fényképezőt, jelenleg még ismerkedem vele, de már pár ”lövésen” túl vagyunk. Jut eszembe, ha már olvasgatsz és említettem... Facebook-ra felkerülnek a képek. Hova máshova, mi? :D Mondjuk még a Pinterest és a Panoramio.com oldalra is. Hoopá. Ilyen is van, bezonyám. élet a Facebook-on túl. Najó, azért annyira nem vészes a helyzet...

Tehát kedves Látogató! Alábbi linkeken lehet körülnézni, kritizálni, ”váózni” - erre mondjuk még várnom kell, meg sokat gyakorolni.


Figyelmed előre is megköszönöm, s megnyugtatlak, túl sokat nem fogsz olvasni, inkább csak nézelődni. Legalábbis remélem, mert ugye kertes háznál unatkozni nem lehet. Vagyis de.
Ha full beton az egész telek :D

Végezetül és köszönetképpen egy egészen friss, alig két órával ezelőtti fotó.

1/320; F4.5; ISO 400

Egyelőre ennyi lesz, tán még érkezik bejegyzés, mert mint említettem, nem szoktam unatkozni ;)

Köszi szépen még egyszer, hogy benéztél!